artistene

Vi har noen flotte artister og et forrykende program for 2019!

Bilde Operahistorien.jpg

Operahistorien på
60 minutter

Velkommen til et operashow du aldri før har sett maken til! Vi tar deg gjennom 400 år med operahistorie, på kun 60 minutter, hvis vi rekker det.

Astrid.jpg

astrid

Mezzosopranen Astrid Nordstad (f. 1990) kommer fra Trondheim. Hun fullførte våren 2014 sin bachelorgrad i opera ved Norges musikkhøgskole og Operahøgskolen i Oslo.

ida.jpg

Ida

Ida Gudim ble uteksaminert ved Operahøyskolen i Oslo 2015. Hun har også en master fra Norges musikkhøyskole og en bachelor fra Barratt Due Musikkinstitutt.

lydia.jpg

lydia

Sopranen Lydia Hoen Tjore er ansatt som solist-praktikant ved Den Norske Opera & Ballett, hvor hun tilbake i august debuterte som Zerlina i Mozarts «Don Giovanni». Utover våren kan man se og høre henne som Belinda i Dido og Aeneas, samt 1. Dame i Tryllefløyten.

Dagfinn.jpg

dagfinn

Dagfinn Andersen er utdannet ved Norges Musikkhøgskole og Operahøgskolen i Oslo. Han har mange år med scenisk erfaring, og er en ettertraktet solist og ensemblesanger.

Bilde Kari.jpg

Kari

Sopranen Kari Kleiven kommer fra Melhus i Sør-Trøndelag og har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskolen og Operahøgskolen i Oslo.

mads.jpg

Mads

Barytonen Mads Wighus har utdannet seg ved Barratt Due Musikk-intstitutt og Operahøg-skolen i Oslo. Samtidig med studiene var han aktiv som opera konsert-sanger, før han startet som solistpraktiskant ved Den Norske Opera og Ballett(DNO&B) i 2009.

hanne.jpg

hanne

Hanne Korsbrekke Askeland har sin utdannelse fra Institutt for Musikk i Kristiansand og fra Operahøgskolen i Oslo, hvor hun ved sistnevnte studerte hos Solveig Kringlebotn.

knut-kristian.jpg

Knut Kristian

Knut Kristian Mohn har sin sangutdannelse fra konservatoriet i Trondheim, Norges Musikkhøgskole i Oslo og Operahøgskolen i Oslo.

petter.jpg

Petter

Petter Moen er utdannet ved Barratt Dues musikkinstitutt og Operaakademiet i København, med Susanna Eken som lærer. Han har sunget forskjellige roller på Den Norske Opera, som Remendado i Carmen, Don Curzio i Figaros Bryllup og Eurimaco i Ulysses vender hjem av Monteverdi.